Victron Quattro 48/10000/140-100/100 230V VE.Bus

Varenr.
QUA481030010
Lager
4-8 dager
Versjon 1 av Victron sin kombi lader og inverter for 48V anlegg med 2 innganger. 10KVA inverter, 140A lader. 100A gjennomgangstrøm. 2 utganger. Med grid/generator tilkoblet er denne en lader, uten en inverter.
Les mer
I likhet med MultiPlus er Quattro også en kombinert inverter og lader. I tillegg kan det akseptere to AC-innganger og automatisk koble til den aktive kilden. Dens mange funksjoner inkluderer en sann sinusbølgeomformer, adaptiv ladning, hybrid PowerAssist-teknologi, pluss flere systemintegrasjonsfunksjoner som tre eller delt faseoperasjon og parallell drift.
Modeller:3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

To AC-innganger og to vekselstrømutganger

Quattro kan kobles til to uavhengige vekselstrømkilder, for eksempel langside og en generator, eller to generatorer. Quattro kobler automatisk til den aktive kilden. Hovedutgangen har ikke-pause funksjonalitet. I tilfelle grensesvikt, eller strømmen fra kjerne eller generator slås av, tar Quattro overforingen til de tilkoblede belastningene. Dette skjer så fort (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten forstyrrelse. Den andre utgangen er bare levende når AC er tilgjengelig på en av inngangene til Quattro. Laster som ikke skal tømme batteriet, for eksempel klimaanlegg eller vannvarmer, kan kobles til denne utgangen.

Unik PowerAssist-funksjon

Quattro vil forhindre overbelastning av en begrenset vekselstrømskilde, for eksempel en generator eller landstrømsforbindelse. For det første vil batteriladningen automatisk reduseres når ellers det oppstår en overbelastning. Det andre nivået vil øke utgangen på en generator eller kystsiden med strømmen fra batteriet.

Nesten ubegrenset kraft takket være parallell drift

Opptil 6 Quattros kan fungere parallelt for å oppnå høyere effekt. Trefase- eller deltfase-operasjon er også mulig. Vennligst sjekk våre datablad for å se hvilke modeller som har parallell-, trefase- og splittfasefunksjoner.

Fjernovervåkning og kontroll

Overvåk og kontroller Quattro og system eller systemer 'lokalt (LAN) eller eksternt via Internett fra hvor som helst i verden, ved hjelp av gratis VRM-appen og gratis VRM-portalens nettside . Tilgang kan være fra en telefon, nettbrett, bærbar PC eller PC for flere operativsystemer. Det er ingen slutt på kontrollnivået, via den nødvendige Color Control GX eller Venus GX, fra å justere Quattro til å sette inn en Geofence for leiebiler og mer ...

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på