Solcellepanel Båt

FarcoPower Fleksibelt solcellepanel kan legges eller monteres på underlag som ikke er i plan, og vil føye seg så lenge det ikke blir for skarpe vinkler. Panelet har EFTE overflate som både tåler sollys og er slitesterk for maksimal holdbarhet. FarcoPower sammenleggbare solcellepanel er praktiske der man ønsker solcellepanel ikke skal stå framme hele tiden. Best ytelse også på båt får man ved montering av standard rammepanel, hvis man har egnet monteringssted.

I vårt sortiment finner du flere gode alternativer for deg som er på utkikk etter solcellepanel til båt!

Fleksibelt solcellepanel

Solcellepanelene har EFTE- overflate som gir maksimal holdbarhet (den gamle glatte filmen gikk i oppløsning etter få år). Selve cellene er produsert av SunPower. Panelet har lav vekt og er fleksibelt. Skal det utsettes for belastning, må du sørge for jamt underlag da det ikke har bæreevne.

Vi tilbyr modellene 70, 110, 150 Watt

Sammenleggbare solcellepanel

Solcellepanelet er utstyrt med direkte uttak til lading av mobiltelefon/PAD/PC som kan lades via USB A eller C direkte. Løsningen kommer også ferdig med 3 meter kabel med MC4 plugger, som kan kobles via en Victron MPPT regulator for lading av batterier.

I vår nettbutikk finner du modellene 60, 100, 200 og 360 Watt

Siden vår oppstart i 2002 har vi fulgt vår strategi om å levere kvalitetsprodukter. Vi benytter oss kun av produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. Dette har medført til at vi betraktes som spesialister på  solcellepanel for maritimt bruk.

Vi leverer solcellepanel for båt over hele landet og tilbyr våre kunder, og brukere av våre produkter, topp service og telefonsupport - Kontakt oss nå for mer informasjon vedrørende våre produkter!

Filter
Nullstill

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på