Solcellepanel sammenleggbare

Vurderer du sammenleggbare solcellepanel?

Ønsker du solide produkter i topp kvalitet?

FarcoPower sammenleggbare solcellepanel ferdig sydd inn i en Nylon bæreveske som gjør det enkelt å frakte dem med seg, beskytter panelene under lagring og ikke minst som et "stativ" når panelene er under bruk. Solcellepanelene egner seg til alt fra lading av Mobil under lengre turer eller på stranden, eller løsning for å lade batteriene i båten eller bobilen når man trenger det.

Farco AS er spesialister på solcellepanel og har mange solide alternativer innen  sammenleggbare solcellepaneler i flere størrelser og varianter - vi blir overrasket dersom du ikke finner rett modell for dine behov!

Praktisk og smart solcellepanel

FarcoPower sammenleggbare solcellepanel er ferdig sydd inn i en nylon bæreveske. Noe som gjør det enkelt å frakte med seg, beskytter panelet under lagring og ikke minst fungerer som et "stativ" når panelet er i bruk.

Solcellepanelet er utstyrt med direkte uttak til lading mobiltelefon/PAD/PC som kan lades via USB A eller C direkte. Løsningen kommer også ferdig med 3 meter kabel med MC4 plugger som kan kobles via en Victron MPPT regulator for lading av batterier.

Vi leverer sammenleggbare solcellepanel for båter og caravan over hele landet og tilbyr våre kunder, og brukere av våre produkter, topp service og telefonsupport - Kontakt oss nå for mer informasjon vedrørende våre produkter!

Kontakt oss på telefon: 2265 5320

Eller epost: mail@farco.no

Filter
Nullstill

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på