Victron MultiPlus-II 48/10000/140-100 230V

Varenr.
PMP483105000
Lager
På lager Skedsmo
Ny mer effektiv Victron kombi lader og inverter for 48V anlegg. 10KVA inverter, 140A lader. 100A gjennomgangstrøm. 2 utganger. Med grid/generator tilkoblet er denne en lader, uten en inverter.
Les mer

MultiPlus-II, er en allsidig omformer/lader som inkluderer alle funksjonene til MultiPlus, samt et eksternt strømsensoralternativ som utvider PowerControl- og PowerAssist-funksjonene til 50A og 100A, henholdsvis. MultiPlus-II er ideell for profesjonelle marine-, yacht-, kjøretøy- og landbaserte off-grid-applikasjoner. Den har også innebygd anti-øy-funksjonalitet og en stadig økende liste over landgodkjenninger for ESS-applikasjoner. Det er mulig med flere systemkonfigurasjoner. For mer detaljert informasjon, se ESS design- og konfigurasjonshåndboken.

Modeller:
12V: 3000VA og 5000VA
24V: 3000VA og 5000VA
48V: 3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA og 15000VA

PowerControl og PowerAssist
Forsterkning av kapasiteten til nettet eller en generator: Et maksimalt nett- eller generatorstrøm kan settes. MultiPlus-II vil da ta hensyn til andre AC-belastninger og bruke det som er ekstra for batterilading, og dermed forhindre overbelastning av generatoren eller nettet (PowerControl-funksjon). PowerAssist tar prinsippet til PowerControl til en ytterligere dimensjon. Der det ofte kun kreves toppeffekt i en begrenset periode, vil MultiPlus-II kompensere for utilstrekkelig generator-, land- eller nettstrøm med strøm fra batteriet. Når belastningen reduseres, brukes reservestrømmen til å lade batteriet.

Solenergi:
AC-strøm tilgjengelig selv under nettfeil: MultiPlus-II kan brukes i off-grid så vel som nettkoblede PV- og andre alternative energisystemer. Den er kompatibel med både solcelleladerkontrollere og grid-tie-invertere.

To AC-utganger:
Hovedutgangen har ingen pausefunksjonalitet. MultiPlus-II overtar forsyningen til de tilkoblede lastene ved nettsvikt eller når land-/generatorstrøm kobles fra. Dette skjer så raskt (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten avbrudd. Den andre utgangen er kun strømførende når AC er tilgjengelig på inngangen til MultiPlus-II. Laster som ikke skal tømme batteriet, som for eksempel en varmtvannsbereder, kan kobles til denne utgangen.

Tilnærmet ubegrenset kraft
takket være parallell- og trefasedrift (ikke for 8k, 10k og 15k modellene): Opp til 6 Multier kan operere parallelt for å oppnå høyere effekt. For eksempel vil seks 48/5000/70 enheter gi 25 kW / 30 kVA utgangseffekt med 420 Amp ladekapasitet. I tillegg til parallellkobling kan tre enheter av samme modell konfigureres for trefaseutgang. Opptil 6 sett med tre enheter kan parallellkobles for en 75 kW / 90 kVA-omformer og mer enn 1200 ampere ladekapasitet.

Uavbrutt strømforsyning (UPS-funksjon):
Ved strømbrudd, eller når tilførselen fra land- eller generatorstrøm kuttes, vil Multi-omformeren automatisk aktiveres og overta forsyningen til de tilkoblede enhetene. Dette skjer så raskt (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr kan fortsette å fungere uten avbrudd.

Systemkonfigurering, overvåking og kontroll
på stedet: Innstillinger kan endres på få minutter med VEConfigure-programvaren (datamaskin eller bærbar PC og MK3-USB-grensesnitt nødvendig). Flere overvåkings- og kontrollalternativer er tilgjengelige: Cerbo GX, Color Control GX, Venus GX, Octo GX, CANvu GX, bærbar PC, datamaskin, Bluetooth (med valgfri VE.Bus Smart dongel), Batterimonitor, Digital Multi Control Panel.

Fjernkonfigurering og overvåking:
Installer en Cerbo GX eller et annet GX-produkt for å koble til internett. Driftsdata kan lagres og vises på vår VRM (Victron Remote Management) nettside, gratis. Når du er koblet til internett, kan systemer nås eksternt, og innstillinger kan endres.

 

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på