Litium forbruksbatterier

Et Litiumbatteri /LifePO4 vil fremdeles oppnå 90% effektivitet selv under forhold der man bare lader opp delvis. LifePO4 litiumbatteriet er ekstremt enkelt å installere og beskyttes av en passende sikring. Overvåkning gjøres med en riktig programmert batterimonitor.

LifePO4 batteriet er først og fremt tiltenkt maritimt bruk - som forbruksbatteri i et 24V anlegg. Egner seg også til camping, hytter eller mindre solcelleanlegg.

Et LifePO4 litiumbatteri trenger ikke å være fulladet. Levetiden forlenges til og med litt ved delvis lading i stedet for full lading. Dette er en stor fordel sammenlignet med blysyre.

Vi har 20 års erfaring og har batterier for enhver smak – for ethvert bruk! Fellesnevneren i løsninger hos Farco er batteri – eller ladere/forbrukere av batteriet – vi er der e-verket ikke kommer fram. Nå også med et meget stort utvalg av batterier tilpasset det norske markedet. Vi har litiumbatterier til båt, bobil og hytte med innebygget BMS, samme design og størrelse som tradisjonelle batterier.

Vi har mange fornøyde kunder i hele Norge!

Benytt deg av telefon  2265 5320 eller epost: post@farco.no for å komme i kontakt med en av våre kyndige medarbeidere - Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap!

Filter
Nullstill

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på