Victron Phoenix Inverter 24/250 230V VE.Direct SCHUKO

Varenr.
PIN241251200
Lager
På lager Skedsmo
24V til 230VAC ren sinus inverter med kapasitet på 250VA. Oppsett og oversikt via APP og BT. Har VE.direct for kommunikasjon med Victron GX. Standard Schuko stikkontakt.
Les mer
 

Svært pålitelige - bygd med tanke på fremtiden

Phoenix Inverte er bygd for å vare. De er bygget med sofistikert full-bridge og torodial topologi - som er tilpasset drift av ømfintlig elektronikk. De er beskyttet mot temperaturoverbelastning og kortslutning.

Kraftig framstøt - High Peak-avkastning

Noen elektroniske enheter - særlig de som har elektronisk motor - krever ekstra mye strøm ved oppstart, som er mye kraftigere enn ved normalt strømbruk.  Phoenix invertere er konstruert for å takle høye "peak" belastninger.

Intelligente alarmer, driftsstans og restart

Enheter som trekker mye strøm ved oppstart kan utløse falske alarmer og driftsstans. Phoenix takler dette og driftsstans forekommer kun ved vedvarende overbelastning. På en intelligent måte - vil driftsstans vil være etterfulgt av en rekke restarts - for å eliminere "falske alarmer".

Spar strøm med Eco-modus

I Eco-modus vil vekselretterne stanse når det ikke er strømbehov. Phoenix skur seg automatisk på igjen hvis det er behov da den sjekker strømuttak hvert andre sekund.

Brukerkonfigureringsinstruksjoner

Phoenix har en kommunikasjonsport som gir tilgang til statusinformasjon, alarmer og automatisk brukerkonfigurert lavspennings driftsstans. Etter driftsstans vil det følge en rekke intelligente restart-forsøk. Du har tilgang til brukerinstruksjoner fra din datamaskin eller mobilenhet via VictronConnect - vår kostnadsfrie app.

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på