Victron Phoenix Inverter 24/3000 230V Smart

Varenr.
PIN242300000
Lager
På lager Skedsmo
24V til 230VAC ren sinus inverter med kapasitet på 3KVA. Oppsett og oversikt via APP og BT. Har VE.direct for kommunikasjon med Victron GX.
Les mer

Phoenix Inverter Smart er en effektiv og pålitelig inverter. Bygget på vår velprøvde og testede Phoenix inverter-plattform, og den kommer nå med en ny slankere design og metallhus. Modeller er tilgjengelige i 1600VA, 2000VA og 3000VA for 12, 24 eller 48V systemer.

Den er kraftig nok til å forsyne de fleste vanlige hosholdninsapparater i din bil, båt, campingvogn eller hjemme. En toroidformet transformator gir høy spenningskapasitet med høy effekt, stabil spenning, frekvens og høykvalitets sinusbølge. 
Installasjonen er enklere enn noen gang før, med terminaler som nå er mer tilgjengelige for installatøren, noe som muliggjør en mer profesjonell finish.
Bluetooth er innebygd, og gjør konfigurering av høyeffektomformeren enklere enn noen gang før. Konfigurer alarmer, alarmerelé, spenningsavstengning, utgangsspenning, frekvens, øko-modus og mer, alt fra VictronConnect.

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på