Victron SmartSolar MPPT 75/10 Retail

Varenr.
SCC075010060R
Lager
På lager Skedsmo
MPPT solcelleregulator som fungerer i 12/24 Volts anlegg. Maks spenning inn 75V, ladekapasitet 10A. Programmering, styring og avlesing av data via app og blåtann. VE.direct ekstern kommunikasjon.
Les mer

Blåtann
SmartSolar betyr at den, som alle andre "Smart" produkter fra Victron, har innebygget blåtann. Noe som gjør det genialt enkelt å velge optimale innstillinger og se historikken til regulatoren direkte i Victron Connect appen på telefonen eller lesebrettet.

Hvilken modell skal jeg velge?
For det første må du velge en modell som dekker spenningen på batteribanken din. Det finnes modeller for 12, 24, 36 og 48 volt. Modellbetegnelsen inneholder 2 siffer, det første er maksimal spenning som panelene kan oppnå, og det andre er maks antall ampere laderen kan gi.

Modeller:
Modellene opp til 100 volt fungerer på 12/24 Volt batterianlegg.
MPPT: Ultra Fast Maksimal Power Point Tracking. Ved kontinuerlig å overvåke spenningen og strømutgangen på solcellepanelene dine (PV), sikrer MPPT-teknologien at all strøm som produseres av panelene kommer til nytte og lagres på batteriene dine. Spesielt under krevende forhold, som delvis overskyet vær eller ved raske endringer i solmengden, gir dette store gevinster.

Fjernovervåking og kontroll
Fjernovervåk og kontrollér de omfattende funksjonene til SmartSolar MPPT-laderen med innebygd blåtann, ved å koble den sammen med smarttelefonen eller en annen enhet via VictronConnect. Hvis installasjonen din er koblet til internett (betinger Cerbo GX), gir Victron Remote Management Portal (VRM) deg tilgang til full overvåking og konfigurasjon av din MPPT, når som helst og hvor som helst. Begge tjenestene er gratis å bruke.

Lastutgang
Den intelligente lastutgangsfunksjonen forhindrer skader forårsaket av å kjøre batteriet tomt. Du kan konfigurere spenningen som kobler SmartSolar fra en belastning, og dermed forhindre unødig belastning av batteriet. Her er den smarte delen: SmartSolar vil prøve 100% oppladning hver dag. Hvis den ikke greier det i perioder med dårlig vær, så vil den øke frakoblingsperioden for å unngå å tappe batteriet tomt. Vi kaller denne funksjonen BatteryLife, fordi den opprettholder batteriets tilstand og forlenger batteriets levetid.

Victron Solcelleregulatorer kommer i modeller med maksimal innspenning på; 75, 100, 150, 250 og 450 volt
Beregnet på nominell batterispenning på 12, 24, 36 og 48 Volt
Maksimal ladespenning på 10, 15, 20, 35, 45, 60, 85, 100 og 200 Amp

Mindre modeller kan kommunisere med VE-direct til GX, større modeller har CANbus kommunikasjon.

 

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på