Victron Blue Smart IP67 Charger 24/8(1) 230V CEE 7/7

Varenr.
BPC240813006
Lager
På lager Skedsmo
IP67 sikret høykvalitets batterilader for fast installasjon. Vifteløs med faste kabler. Programmering, styring og avlesing av data via app og blåtann.
Les mer
Blue Smart IP67 vanntett lader er den nye profesjonelle batteriladeren med innebygd Bluetooth. Blå Smart IP67 kan brukes i verkstedet eller monteres direkte i motorkjøretøyer, for eksempel (klassiske) biler; motorsykler; båter og campingvogner.
 
Modeller:
12V 7/13/17 / 25A, 24V 5/8 / 12A
 

Batteriet er ladet, smart ... til perfekt stand

Sju-trinns ladningsalgoritmen får det beste ut av batteriet. Laderen gir batteriet den strømmen den trenger, opprettholder sin helse, sikrer bedre ytelse ... og et lengre liv.

Gjenoppretting av dypt utladede "døde" batterier

I motsetning til andre merker, vil Blue Smart IP67 Charger Waterproof forsøke å lade et dypt utladet batteri ved å tvinge det med lav strøm. Normal ladning vil da gjenopptas så snart det er tilstrekkelig spenning over batteriterminaler.

Kontroller batteristatusen din eksternt

Blå Smart IP67 Ladere Vanntett er utstyrt med innebygd Bluetooth, slik at statusen til laderen og batteriet kan kontrolleres på en smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC. Alle innstillinger av laderen kan konfigureres med VictronConnect-appen.

VictronConnect

VictronConnect gir deg mulighet til å få live statusinformasjon og konfigurere eventuelle Victron-produkter som enten har Bluetooth innebygd, eller er koblet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.
 

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på