Victron MultiPlus 12/1600/70-16 230V VE.Bus

Varenr.
PMP122160000
Lager
På lager Skedsmo
Ny mer effektiv Victron kombi lader og inverter for 12V anlegg. 1600VA inverter, 70A lader. 16A gjennomgangstrøm. Med grid/generator tilkoblet er denne en lader, uten en inverter.
Les mer
Den nye MultiPlus stilen er satt til å erstatte den tidligere MultiPlus Compact rekkevide. Dette er ekte sinusbølge inverter, en sofistikert batterilader som har adaptiv lade teknologi og en høyhastighet AC vekselstrømbryter i en enkelt kompakt innkapsling.
Models:500VA, 800VA, 1200VA

Uavbrutt vekselstrøm (UPS funksjon)

I tilfeller der nettfeil oppstår, eller landstrøm eller generator frakobles, vil omformeren i Multi aktiveres automatisk og overtar tilførselen til de tilkoblede belastningene. Dette skjer så rask (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og andre elektroniske utstyr vil fortsette å operere uten avbrudd.

Fjernstyring og kontroll

Styr og kontroller din MultiPlus, og system/er lokalt (LAN) eller eksternt via internett fra hvor som helst i verden, ved å bruke den gratis VRM app og gratis VRM portal nettside. Tilgangen kan være fra telefon, nettbrett, laptop eller PC, for flere operativ systemer. Det finnes ikke grenser på kontrollnivået via det nødvendige Color Control GX eller Venus GX, fra å justere din MultiPlus til å sette inn en Geofence for leiebiler og mer...

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på