Victron SmartShunt 1000A/50mV IP65

Pris
kr 3 225,00
Varenr.
SHU065210050
Lager
4-8 dager
SmartShunt - Shunt med all elektronikk inkl. Blåtann montert direkte på shunten. IP65 sikret utgave som er nøyaktig opptil 1000A.
Les mer

Victron SmartShunt er en perfekt løsning hvis man benytter blåtann og Victron Connect appen, har Victron GX løsning (Cerbo) og vising på eget display og/eller kartplotter. I en slik setup blir den tradisjonelle batterimonitoren overflødig til annet enn å levere dataene til resten av systemet, med mindre man har bruk for releutgangen.

Denne nye versjonen som er IP65 sikker kan stå i ennå tøffere miljø enn hva vi er vant til, og perfekt i installasjoner der elektronikken nær batteriene er ekstra utsatt!

Victron Smartshunt har alt det du finner i BMV712 foruten displayet og en reléutgang. Den er i tilgjengelig i 3 utgaver 500A, 1000A og hele 2000A. Utover det så har den blåtann og er tilgjengelig via appen Victron Connect, og ikke minst kan den kobles til Victron sine GX produkter med en VE direct kabel. Kort sagt dette er en perfekt løsning til større system som trenger en batterimontor, men har et annet display!

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.