Victron EV Charging station NS - Blue

Varenr.
EVC200300200
Lager
På lager Skedsmo
Les mer
Type 2 lader til lading av elektrisk bil som både har tre-fase og en-fase funksjoner. Den leverer maksimalt 22kW AC i trefase eller 7,3kW i enfasemodus.

Enheten er teknisk identisk med EV Charging Station, men med et nytt, moderne design tilgjengelig i 3 farger og uten den innebygde LCD-skjermen. Innledende oppsett, konfigurasjon og overvåking gjøres fra VictronConnect via Bluetooth og/eller det integrerte webgrensesnittet via et WiFi-tilgangspunkt eller et WiFi LAN.

Laderen kan integreres fullstendig med og fjernstyres via en Victron Energy GX-enhet og VRM.

Ikke bare integreres denne Type 2 laderen fullstendig med en Victron Energy GX-enhet og VRM, hvis du har solenergi (innenfor Victron-økosystemet), kan den også settes opp slik at overflødig energi fra solen kan lade kjøretøyet ditt direkte. Manuelle og planlagte moduser gir enda mer fleksibilitet for å svare på behovene til elbilen avhengig av systemet.

Den har en fullt programmerbar RGB-lysring rundt ladeporten som viser forskjellige lyseffekter avhengig av gjeldende status (frakoblet, lader, ladet osv.) for å vise ladestatus.

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på