Uante muligheter med Victron Cerbo

Cerbo GX_with accessories (top)nw

Victron Cerbo er liten computer - med mange spennende "porter" for tilkobling av relevant utstyr.

Cerbo er en "Black Box", og man kan bruke en dedikert skjerm (GX Touch), eksisterende skjerm som f.eks. Smart telefon/Pad/PC, eller til og med moderne  kartplottere for å få tilgang. 

Du kan koble Cerbo til internett og få tilgang til den, hvor du enn er og har internettilgang. Oppsettet for dette er både brukervennlig, sikkert og ikke minst gratis - les mer på  https://www.victronenergy.com/panel-systems-remote-monitoring/vrm

Foruten å kunne koble til det meste av Victron sine komponenter og få disse til å arbeide sammen, kan man koble til mye spennende utstyr som øker nytten.
Dette være:
GPS
Tank sensorer
Temperatur sensorer
Generator
Dieselvarmer

Som om ikke dette er nok, kan man enkelt programmere f.eks. en alarm eller et relé som starter en varmer hvis temperaturen blir for lav. Eller du kan få en alarm hvis fartøyet beveger seg ut av et bestemt område (Geofence).

Det er mange muligheter - og siste tilskudd er nå at du kan se hvor mye gass du har igjen på tanken ved å montere en Mopeka gasstankmåler. Denne fungerer kun på ståltanker og er lett å flytte fra tank til tank med magnetfeste!

Intelligent Controls har laget en flott video som viser noen av mulighetene! 

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på