Solenergi ved hjelp av solcelle

Med tanke på at mengden av solenergi som treffer jorden gjennom 12 måneder, er om lag 15 000 ganger større enn hele verdens årlige energiforbruk, er det kanskje ikke tilfeldig at interessen for å utnytte solenergien fortsatt er økende.

En effektiv og velprøvd metode å utnytte solenergien, er solcelle. En solcelle oppstår når solenergien omformes til elektrisk energi. I dag finner du en rekke løsninger innen solcelle og som sørger for elektrisitet, men da til en langt rimeligere kostnad enn eksempelvis tradisjonell strøm.

Farco AS er spesialister innen solcelle og tilbyr en rekke løsninger for mange behov - enten du ønsker elektrisitet på hytta, båten eller bobilen, men også for deg som ønsker enklere solcelle-løsninger for turer og enkel opplading av mobil og PC.

I vår nettbutikk finner du følgende løsninger og produkter innen solcelle

Vi har alle forutsetninger for å hjelpe deg med å utnytte solenergien optimalt for nettopp dine behov.

Spesialist på solenergi og solcelle

Farco AS importerer og markedsfører produkter innen uavhengig, mobil varme og elektrisk energi. Selskapet ble etablert i 2002. Vårt produktutvalg er i hovedsak tilpasset maritim bruk, men mange av produktene passer perfekt til bruk også i hytter, kjøretøyer, industri, skip, telebransjen, osv.

Vi har siden vår oppstart fulgt vår filosofi om å tilby kvalitetsprodukter. Dette har medført til at har mange fornøyde kunder i hele Norge.

Ønsker du mer informasjon om solcelle og solenergi?

Og ikke minst hvordan dette kan hjelpe deg?

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon eller epost!

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på