Solcellepakke beregnet for hytte og bobil

Selv før den enorme økningen i strømprisene her til lands, har innehavere av hytter og bobiler blitt godt kjent med den positive effekten med solcelleenergi. Ettersom de høye strømprisene ser ut til å vedvare, er det ingen grunn til å utsette overgangen til solcelleenergi.

Hos oss i Farco AS finner du gunstige solcellepakker beregnet for båt, hytte og bobil.

Vi gir deg friheten til å velge hvilken batteritype, solcellepanel eller ønskede kabellengder pakken skal inkludere. Vi sørger for at din solcellepakke er så godt dimensjonert som mulig.

Solcellepakke for hytte

Solcellepakker_hytte.jpg

For deg som ønsker solcellepakke for hytte anbefaler vi våre panel-modeller i 12, 20 og 24V.

Våre modeller har eksepsjonell ytelse ved lite lys og høy lysfølsomhet over hele solspekteret. I tillegg får du 25-års begrenset garanti på effekt og ytelse. Samt 5-års begrenset garanti på materialer og utførelse.

Se hele vårt utvalg av solcellepanel for hytte:

👉https://www.farco.no/solcellepanel/solcellepanel-hytte

Solcellepakke for bobil

Solcellepakker_bobil.jpg

For bobil-entusiaster anbefaler vi våre fleksible- og sammenleggbare solcellepaneler som kjennetegnes som enkle og praktiske solcellepaneler. Vi tilbyr mange modeller - vi hjelper deg med å finne rett modell for din bobil.

Se hele vårt utvalg av solcellepanel for bobil👉https://www.farco.no/solcellepanel/solcellepanel-caravan

I dialog med oss vil du møte bred erfaring for å løse strøm og varme der det ikke er enkelt tilgjengelig - som eksempelvis for deg med hytte og bobil. Et av våre hovedmål er å hjelpe kunder i valget av produkter og løsninger som fungerer optimalt i forhold til den enkeltes behov.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende solcellepakker for hytte og bobil!

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på