Offgrid Hytte - fremdeles med strøm

Hytta. Smak på ordet. De fleste av oss assosierer hytte med ro, avkobling og en liten pustepause i en hektisk hverdag. Samtidig har vi en forventning om komfort og løsninger vi er vant med fra hjemme. Da kan en off grid hytte med bokvalitet som en enebolig være fantastisk.

Med galopperende strømpriser og ingen utsikter til strømstøtte for hytter, blir motivasjonen for å være helt uavhengig av annet enn sola for å ha varme og komfort stadig sterkere.

En moderne hytte ligger gjerne i et hyttefelt hvor man bor med komfort som hjemme. Det finnes i dag gode tekniske løsninger som gjør at man kan ha høy komfort også på hytter «langt fra folk». Hytta i denne videoen viser hvordan man kan ha samme komforten som hjemme (eller til og med bedre) og leve kun med den energien naturen tilbyr store deler av året.

Ta noen minutter og se på denne flotte off grid hytta til Egil:

Det fine med Farcos «off-grid» løsning er at man kan benytte vanlige husholdningsapparater – akkurat som hjemme. En kaffetrakter, kjøleskap, komfyr eller TV. Det er ikke behov for spesielt utstyr tilpasset et 12-voltsanlegg.

På hytta er følgende komponenter benyttet og levert av oss:
Solcellepanel til hytte
Solcelleregulator
Lader/inverter
Batterier til hytte og bolig

Vi kan hjelpe deg med å finne produkter som er unike i forhold til dine behov. Sammen kan vi sette sammen en pakke med gode priser og kvalitetsprodukter. Hos oss får du den ekspertisen og tryggheten du trenger.

Om du ikke har kompetanse til å installer slikt utstyr selv – kontakt din lokale elektriker!

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på