MPPT solcelleregulator (laderegulator)

En solcelleregulator (laderegulator) sørger for å samle opp energi fra solcellepanelene, og lagrer energien i batteriene. Ved hjelp av den nyeste og raskeste teknologien innen solcelleregulatorer gir SmartSolar den beste utnyttelsen av solcellepanelene.

Farco AS betraktes som spesialister innen solcelleenergi, og tilbyr et rikelige utvalg av MPPT solcelleregulatorer, beregnet for båter, hytter, kjøretøy, industri og telebransjen. MPPT solcelleregulatorer kjennetegnes for sin  intelligens for å oppnå full ladning på kortest mulig tid. MPPT regulatorene (laderegulatorene) fra SmartSolar opprettholder batterihelse og forlenger levetiden betraktelig.

Slik fungerer MPPT solcelleregulatoren i praksis

Solcelleregulatoren kan lade et batteri med lavere nominell spenning fra et PV-panel med høyere nominell spenning. MPPT-regulatoren vil justere seg automatisk til batterispenningen og lade batteriet med en strøm opp til nominell strøm.

Her kan du se hele vårt utvalg av solcelleregulatorer:

👉https://www.farco.no/solcellepanel/solcelle-regulatorer

Full kontroll i hverdagen

Ved kontinuerlig å overvåke spenningen og strømutgangen på solcellepanelene dine (PV), sikrer MPPT-teknologien at all strøm som produseres av panelene kommer til nytte, og lagres på batteriene dine. Spesielt under krevende forhold som delvis overskyet vær eller ved raske endringer i solmengden gir dette store gevinster.

Hvilken solcelleregulator skal jeg velge?

Det første du må forsikre deg om er at modellen dekker spenningen på batteribanken din. I vårt sortiment finner du MPPT-modeller for 12, 24, 36 og 48 volt. Modellbetegnelsen inneholder 2 siffer, den første er maksimal spenning som panelene kan oppnå, og den andre er maks antall ampere laderen kan gi.

MPPT- modellene opp til 100 volt fungerer på 12/24 Volt batterianlegg.

Vi leverer over hele landet og tilbyr våre kunder, og brukere av våre MPPT solcelleregulatorer (laderegulatorer), topp service og telefonsupport.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon!

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.