MerElektro - Strøm kontainer

Installasjonsfirmaet MerElektro i Oslo kom til Farco med følgende problemstilling: Vi har flere kunder som trenger hjelp til å organisere strøm til store byggeplasser på en god måte. 

 

 

På relativt kort tid skal entreprenøren starte et stort utbyggingsprosjekt og i dag er kravet at byggeplassen skal være fullt elektrifisert.  Vi trenger en løsning der vi kan benytte "byggestrømmen" som kommunen tilbyr og raskt gi strøm til både gravemaskiner og lastebiler. 

Etter et kort forprosjekt med en entreprenør som trengte løsning, ble det prosjektert en kontainer som både kan ta imot IT nett - trefase 230V og TN nett trefase 400V. Kontaineren kan i begge tilfeller levere trefase 400V direkte til ladning av gravemaskin, i tillegg til en standard type2 hurtiglader som kan lade lastebiler eller andre forbrukere. Type2 laderen kan settes med begrensing på 75 eller 150kW. 

Utover Trafoer og selve tavla med tilkoblinger har Farco levert ladere/invertere samt kontroll løsninger fra Victron Energy og FarcoPower Litium batterier. Av hensyn til kostnader og leveringstid har vi benyttet standard komponenter vi har god kjennskap og erfaring med. 

Her kan du se en kort video som viser det ferdige produktet: https://youtu.be/1kXh1PGlBvY

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på