Kurs tilbud - Kabola Fyrkjeler.

Vi har i løpet av det siste året satset seriøst på å øke servicenivået på Kabola fyrkjeler og spesielt, reservedeler. Som neste steg i satsingen, skal vi før sommeren arrangere teknisk trening for servicepersonell og montører av Kabola fyrkjeler, hos Kabola i Utrecht, Nederland.

Etter fullført kurs er du sertifisert til å utføre oppstart/commissioning av Kabolakjeler slik at garantien trer i kraft, samt å utføre feilsøking, service og reparasjoner på alle Kabolas kjeler og mange typer brennere.

Kurset går over 2 dager hvorav vi den første dagen tar for oss kjeler med standard brennere. Dagen begynner med besøk i produksjonen, så teori og fortsetter med praktisk trening. Siste dagen vies Kabolas sotfrie BlueFlame brennere som finnes på KB-serien. Kurset avsluttes med feilsøk og problemløsing. Jeg har selv deltatt på kurset og dette er et lærerikt kurs i effektive lokaler med 7 operative fyrkjeler

Vi flyr ned til Amsterdam tirsdag ettermiddag, for videre buss/taxi til  Park Plaza Utrecht hvor vi spiser middag -og bor. Onsdag spiser vi bra frokost på hotellet før vi busser samlet til Kabolas lokaler i Vianen. Onsdag kveld spiser vi middag på en restaurant i Utrecht. Vi blir servert lunch begge kursdager. Torsdag etter endt kurs, er det hjemreise.

Kursavgift 6.300,- inkl. Hotell, alle måltider fra middag tirsdag til og med lunch torsdag, kurs og materiell, samt transport t/r Utrecht fra Amsterdam flyplass Schipool.

Flybilletter er ikke inkl. men reiseplan til/fra OSL- AMS vil bli meddelt.

Finner du dette interessant, send en epost til Espen Hafseng

 

 

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på