Komfort på hytta - krever gode løsninger på både strøm og varme

 

Farco har som distributør for Victron og Safire levert mange løsninger, slik at man har kunne få god komfort på hytta selv om ikke e-verket lever ubegrenset energi/strøm til lys og oppvarming.

Solcelle panel har mer eller mindre blitt standard, så man slipper stearinlys og lommelykt for å se etter mørkets frambrudd. I de senere årene har vi levert mer og mer store batteripakker m/Victron sine 230V invertere slik at man kan bruke standard 230V forbruker elektronikk og faktisk kjøkkenutstyr. Slike anlegg har gjerne en generator som starter automatisk når nivået begynner å bli lavt.

Det er lite effektivt å varme opp hytta med strøm fra et slikt anlegg hvis man må kjøre generatoren for å lage varmen. En god Safire hyttevarmer utnytter dieselen meget effektiv og kan gi en god og stabil varme i hytta. Safire sine Hyttevarmere kan fjernstyres med eget modem og Sim kort slik at varmen kan settes på før man reiser på hytta. Har man et stort Victron anlegg så har vi tatt fram et lite sett som gjør at man kan styre varmen fra myene til Victron GX. Det betinger selvfølgelig at man har Internett tilkobling på Victron utstyret, men da slipper man eget modem og Sim kort til hyttevarmeren.

En komfortabel og rimelig løsning!!

 

  2023-09-04_09-59-03.png

 

 

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på