Planus WC Artic 24V

Varenr.
ARTIC-24V
Lager
8-12 dager
Planus WC ARTIC 24V, Standard, Short, Cut Short
Les mer

Komfort - det er noe som er viktigere enn annet. Det å vite at det fungerer når man skal, fordi når man skal, så skal man.

Det er selvfølgelig individuelt, men for mange er det viktig at toalettrommet er en "Safezone". Ikke skal du vekke skuta eller hele havna og annonsere bruk, og du skal kunne forlate rommet uten at nestemann skal ta del i dine handlinger. Kunne bruke moderate menger med toalettpapir og la det forsvinne akkurat som hjemme er også bra!

Planus - mer kjent som leverandør av toaletter til de store yachtene, koster ikke allverden mer (Hvis du ikke skal ha med innebygget "underspyling" og varme i setet).. Ja de kan leveres i mer sofistikerte utgaver med løsninger vi ikke er vant med her hjemme, bare ta kontakt så finner vi passende modell!

Planus har utviklet et eget pumpesystem som takler det meste (nei ikke prøv bleier) men det som har vært gjennom kroppen og toalettpapir går greit. De er støysvake og ikke minst tomme når du eller dine besøkende forlater rommet - og kommer tilbake!

Det er faktisk slik at de som først har valgt Planus, oppgraderer til Planus ved båtbytte. Det er en liten, men for mange triviell detalj!

I tillegg til selve toalettet, må du velge magnetventil eller sjøvannspumpe samt display i tillegg!

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på