Victron Blue Smart IP22 Charger 24/16(1) 230V CEE 7/7

Varenr.
BPC241647002
Lager
På lager Skedsmo
24V, 16A lader, 1 utgang. IP22 er en profesjonell lader m/blåtann til kjente moderne batterityper. Den er beregnet på fast installasjon og har en temperaturstyrt vifte for kjøling.
Les mer
Blue Smart IP22 Charger er den nye profesjonelle batteriladeren med innebygd Bluetooth. Blue Smart IP22-laderen kan brukes på enheter i verkstedet ditt og på motorkjøretøyer, for eksempel (klassiske) biler; motorsykler; båter og campingvogner.
 
Modeller:
12V 15/20 / 30A, 24V 8/12 / 16A
 

Batteriet er ladet, smart ... til perfekt stand

Sju-trinns ladningsalgoritmen får det beste ut av batteriet. Laderen gir batteriet den strømmen den trenger, opprettholder sin helse, sikrer bedre ytelse ... og et lengre liv.

Gjenoppretting av dypt utladede "døde" batterier

I motsetning til andre merker, vil Blue Smart IP22 Charger forsøke å lade et dypt utladet batteri ved å tvinge det med lav strøm. Normal ladning vil da gjenopptas så snart det er tilstrekkelig spenning over batteriterminaler.

Kontroller batteristatusen din eksternt

Blue Smart IP22 er utstyrt med innebygd Bluetooth, slik at statusen til laderen og batteriet kan kontrolleres på en smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC. Alle innstillinger av laderen kan konfigureres med VictronConnect-appen.

VictronConnect

VictronConnect gir deg mulighet til å få live statusinformasjon og konfigurere eventuelle Victron-produkter som enten har Bluetooth innebygd, eller er koblet til en VE.Direct Bluetooth Smart Dongle.

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på