Victron GlobalLink 520

Varenr.
ASS030543020
Lager
På lager Skedsmo
Forskuddsbetalt 5 års LTE (mobil) abonnement med lesing av VE.Direkt og styring av reléutganger.
Les mer
Global Link 520
Hvis du trenger begrenset overvåkning av Victron anlegg steder hvor det ikke er internett tilgjengelighet så er dette en god løsning.
Global Link 520 leveres med aktivt forskuddsbetalt SIM kort som virker ca 5 år fra dagen du får den levert. Dekningskart ser du her:  
 
Global tilkobling med 4G LTE-M
LTE-M er forkortelsen for LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1. Denne mobilteknologien er designet for å koble Internet of Things-enheter til eksisterende 4G-tårn mens de bruker lite energi.
LTE-M støtter overleveringer og roaming, så det er mulig å bruke denne enheten i et kjøretøy i bevegelse som en bobil.
 
Enkel systemovervåking og kontroll
GlobalLink 520 leveres med to VE.Direct-porter som lar deg koble opptil to VE.Direct-enheter, for eksempel en BMV-batterimonitor og / eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM.
Med to digitale innganger som også fungerer som pulsteller og et fjernstyrbart relé, er det en perfekt løsning for å overvåke og kontrollere installasjonen din.
 
Innebygd antenne
GlobalLink 520 leveres med en innebygd antenne som er designet for å fungere over hele kloden. Men hvis du trenger bedre mottak eller for eksempel vil installere modulen i en varebil, er det også mulig å montere en ekstern antenne.
 
Victron Remote Management
Nettsiden/appen Victron Remote Management (VRM)gir deg tilgang til installasjonen din, hvor som helst og når som helst. I VRM kan du sjekke statusen til dine tilkoblede produkter, se detaljerte historikkgrafer over energien din, generere detaljerte analytiske rapporter og til og med konfigurere automatiske alarmer i tilfelle noe går galt.

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på