Er du også interessert i?

SINGLE INLET PUMP 12 or 24V
kr 2 375,00
WC RACE 24V MATTE CARBON LOOK
kr 127 937,50
WC STILOPLUS 230V
kr 14 812,50
CONTROL PANEL 2 BUTTON
kr 2 387,50
WC STILOPLUS 12V
kr 12 150,00
WC STILOPLUS 24V
kr 12 150,00

WC MATCH 24V, Short, Cut Short

Lager
8-12 dager
Pris
kr 12 150,00
Varenr.
MATCH-24V
Planus WC MATCH 24V, Short, Cut Short

Komfort er veldig viktig for de fleste, men ikke minst det å vite at det fungerer når man skal. Fordi når man skal, så skal man.

Det er selvfølgelig individuelt, men for mange er det også viktig at toalettrommet er en "Safezone". Ikke skal du vekke skuta eller hele havna og annonsere bruk, og man skal kunne forlate rommet uten at nestemann skal ta del i dine handlinger. Kunne bruke moderate menger med toalettpapir og la det forsvinne akkurat som hjemme er også bra!

Planus - mer kjent som leverandør av toaletter til de store Yachtene, koster ikke allverden mer (Hvis du ikke skal ha med innebygget "underspyling" og varme i sete).. Ja de kan leveres i mer sofistikerte utgaver med løsninger vi ikke er vant med her hjemme. Bare ta kontakt så finner vi passende modell!

Planus har utviklet et eget pumpesystem som takler det meste (nei, ikke prøv bleier). Flere egne patenter har resultert i markedets mest stillegående toalett, og egenskaper som kan sammenlignes med vakuumsystemer. Riktignok til en «brøkdel» av prisen. Produktene fra Planus kjennetegnes også av et utrolig lekkert design.

Det er faktisk slik at de som først har valgt Planus, oppgraderer til Planus ved båtbytte. Det er en liten, men for mange triviell detalj!

I tillegg til selve toalettet, må du velge magnetventil eller sjøvannspumpe samt display i tillegg!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×