WC ARTIC 24V, Standard, Short, Cut Short

Lager
8-12 dager
Pris
kr 12 150,00
Varenr.
ARTIC-24V
Planus WC ARTIC 24V, Standard, Short, Cut Short

Komfort - det er noe som er viktigere enn annet. Det å vite at det fungerer når man skal, fordi når man skal, så skal man.

Det er selvfølgelig individuelt, men for mange er det viktig at toalettrommet er en "Safezone". Ikke skal du vekke skuta eller hele havne og annonsere bruk, og man skal kunne forlate rommet uten at nestemann skal ta del i dine handlinger. Kunne bruke moderate menger med toalettpapir og la det forsvinne akkurat som hjemme er også bra!

Planus - mer kjent som leverandør av toaletter til de store Yachtene, koster ikke allverden mer (Hvis du ikke skal ha med innebygget "underspyling" og varme i sete).. Ja de kan leveres i mer sostifikerte utgaver med løsninger vi ikke er vant med her hjemme, bare ta kontakt så finner vi passende modell!

Planus har uitviklet et eget pumpesystem som takler det meste (nei ikke prøv bleier) men det som har vært gjennom kroppen og toalett papir går greit. De er støysvake og ikke minst tomme når du eller dine besøkende forlater rommet - og kommer tilbake!

Det er faktisk slik at de som først har valgt Planus, oppgraderer til Planus ved båtbytte. Det er en liten, men for mange triviell detalj!

I tillegg til selve toalettet, må du velge magnetventil eller sjøvannspumpe samt display i tillegg!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×