Gridbox Standard L 5 KVA

Pris
kr 129 990,00
Varenr.
2023-0728
Lager
Bestillingsvare
Ferdig løsning for energiblanding mellom solceller, batteri, aggregat eller nettstrøm. Full styring og komfort med Gridbox Standard L
Les mer
 • Ferdig løsning for energiblanding
  Skapet er et CE-merket produkt med innebygget; inverter, sikringer, touch display, 4g kommunikasjonsenhet, styringsbokser og solcelleregulator. Gridbox L leveres med 5 KVA inverter. Den kan stå inne, ute, i en bod eller i garasjen. Den er på størrelse med et stort sikringsskap. Sammen med batteribanken, solceller, nettstrøm eller aggregat vil Gridbox kunne supplere hele eller deler av deres strømbehov på en miljøvennlig og effektiv måte. Gridbox vil gi deg komfort som vanlig i stikkontakten, med noen begrensninger siden det er et 1-fas system.
 • Brukseksempel 1-fas 230V Off-grid:
  Gridbox kan installeres som hovedinntak 1-fas, 230V til videre fordeling i sikringsskap i bygningen. I et vanlig oppsett sammen med aggregat gir dette inntil 40A 230V inntakssikring. Gridbox styrer solceller, batteri og aggregat. Styringen gjøres via VRM software og leveres med 4g kommunikasjonsenhet for oppsett med kundens SIM-kort/konto.
 • Brukseksempel 1-fas 230V On-grid:
  Gridbox kan installeres mellom AC-måler og videre fordeling i bygget på én fase i 230V anlegget. Gridbox styrer energiblanding mellom solceller, batteri og forbruk fra nettet. I et ESS oppsett vil Gridbox kunne ta av topplaster og levere strøm til forbrukere fra batteri eller solceller. Når batteriet er ladet og solcellene produserer mer enn forbruket vil dette kunne selges tilbake til strømnettet.
  Styringen gjøres via VRM software og leveres med 4g kommunikasjonsenhet for oppsett med kundens SIM-kort/konto.
 • Standard modellene kan bygges videre til større custom løsninger med mer kraft.
 • Produktet leveres med CE-merking, full dokumentasjonspakke og samsvarserklæring. Etter «Forskrift om elektrisk utstyr § 13» er vi pliktig til å informere om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kun kan installeres av en registrert elektro-installasjonsvirksomhet.
 • Tekniske data
  Ladekapasitet 70A
  Inverter kapasitet 5KVA
  Kapasitet solcvelle regulator 60A

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.