Victron GX Tank 140

Lager
På lager
Pris
kr 1 250,00
Varenr.
BPP920140100
EAN
8719076053781

GX Tank 140 tar avlesninger fra opptil fire tanknivåsensorer. 

Det er tilbehør til vårt utvalg av GX-systemovervåkningsprodukter, der Cerbo GX er den mest brukte modellen. Tanknivåer kan leses ut lokalt i systemet, se skjermbilde, samt eksternt gjennom vår VRM-portal .

GX Tank er kompatibel med nåværende sendere (4 til 20 mA) samt spenningssendere (0 til 10 V). Tilkoblingen til GX-enheten skjer via USB, og det er også slik GX-tanken drives: ingen ekstra strømledninger kreves.

Ledningsføringen til tankavsenderen holdes så enkelt som mulig: to av de fire inngangene gir 24 V strømforsyning for å drive senderen. De to andre kanalene krever en ekstern strømforsyning, og det er en strøm i terminalen sammen med smeltede utganger for å lette det. Øvre og nedre grenser kan konfigureres for å tillate bruk av avsendere som bare gir en del av skalaen, for eksempel 0 til 5 V. For å gi en stabil avlesning, er målingene gjennomsnittlig demping.

Dempingen kan konfigureres mellom 1 og 60 sekunder. Feil sensorer og ledningsproblemer oppdages: en alarm vil høres når verdiene er utenfor området. For marine applikasjoner kan GX-enheten overføre disse tanknivåene på NMEA 2000-nettverket for å bli plukket opp av andre skjermer, for eksempel en MFD.

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×