Victron BlueSolar MPPT 100/50

Lager
4-8 dager
Pris
kr 3 730,00
Victron BlueSolar MPPT 100/50, laderegulator 50A

En solcelle regulator/lader samler energi fra solcellepanelene, og lagrer den i batteriene. Med den nyeste, raskeste teknologien gir SmartSolar den beste utnyttelsen av solcelle panelene dine, den er intelligent for å oppnå full ladning på kortest mulig tid. SmartSolar opprettholder batterihelse, forlenge levetiden.

Hvilken modell skal jeg velge?

For det første må du velge en modell som dekker spenningen på batteribanken din. Det finnes modeller for 12, 24, 36 og 48 volt. Modellbetegnelsen inneholder 2 siffer, den første er maksimal spenning som Panelene kan oppnå, og den andre er maks antall ampeere laderen kan gi.

Modeller:Modellene opp til 100 volt fungerer på 12/24 Volt batterianlegg.

MPPT: Ultra Fast Maksimal Power Point Tracking

Ved kontinuerlig å overvåke spenningen og strømutgangen på solcellepanelene dine (PV), sikrer MPPT-teknologien at all strøm som produseres av panelene kommer til nytte, og lagres på batteriene dine. Speisielt under krevende forhold som delvis overskyet vær eller ved raske endringer i solmengden gir dette store gevinster.

Fjernovervåking og kontroll

Fjernkontroll og overvåke de omfattende funksjonene til SmartSolar MPPT-laderen med innebygd Bluetooth ved å koble den sammen med smarttelefonen eller en annen enhet via VictronConnect. Hvis installasjonen din er koblet til Internett (ColorControl/Venus CCGX), gir Victron Remote Management Portal ( VRM ) tilgang til full kraft av MPPT, når som helst, hvor som helst; begge tjenestene er gratis å bruke. 

Last utgang

Den intelligente Last utgangsfunksjonen forhindrer skader forårsaket av å kjøre batterier "flat". Du kan konfigurere spenningen som SmartSolar kobler fra en belastning, og dermed forhindre unødig belastning av batteriene. Og her er den smarte delen: SmartSolar vil prøve 100% oppladning hver dag. Hvis det ikke kan - i perioder med dårlig vær - det øker frakoblingsspenningen, daglig, til det oppnår suksess. Vi kaller denne funksjonen BatteryLife fordi den opprettholder helsen, og forlenger batteriets levetid.

Varenr.
SCC020050200
EAN
8719076025566

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×