Victron MultiPlus Compact 12/1200/50-16 230V VE.Bus

Varenr.
CMP121220000
Lager
4-8 dager
Victron Kombi lader/inv 1200W, Victron MultiPlus C 12/1200/50-16
Les mer

MultiPlus, som navnet antyder, er en kombinert inverter og lader i en elegant pakke. Dens mange funksjoner inkluderer en sann sinusbølgeomformer, adaptiv lading, hybrid PowerAssist-teknologi, samt flere systemintegrasjonsfunksjoner.

Modeller:800VA, 1200VA, 1600VA, 2000VA, 3000VA, 5000VA

Unik PowerAssist-funksjon

MultiPlus vil forhindre overbelastning av en begrenset vekselstrømskilde, for eksempel en generator eller landstrømsforbindelse. For det første vil batteriladningen automatisk reduseres når ellers det oppstår en overbelastning. Det andre nivået vil øke utgangen på en generator eller kystsiden med strømmen fra batteriet.

Uavbrutt vekselstrøm (UPS-funksjon)

I tilfelle grensesvikt, eller når strømmen fra kysten eller generator er koblet fra, aktiveres omformeren i Multi automatisk og overtar tilførselen til de tilkoblede belastningene. Dette skjer så fort (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten forstyrrelse.

Nesten ubegrenset kraft takket være parallell drift

Opptil 6 Multis kan fungere parallelt for å oppnå høyere effekt. Trefase- eller deltfase-operasjon er også mulig. Vennligst sjekk våre datablad for å se hvilke modeller som har parallell-, trefase- og splittfasefunksjoner.

Fjernovervåkning og kontroll

Overvåk og kontroller MultiPlus og system eller systemer 'lokalt (LAN) eller eksternt via Internett fra hvor som helst i verden, ved hjelp av gratis VRM-appen og gratis VRM-portalens nettside. Tilgang kan være fra en telefon, nettbrett, bærbar PC eller PC for flere operativsystemer. Det er ingen slutt på kontrollnivået, via den nødvendige Color Control GX eller Venus GX, fra å justere MultiPlus til å sette en Geofence for leiebiler og mer ...

Nyhetsbrev

Vi sender gjerne info om nyheter og gode tilbud til deg først, meld deg på