Victron Phoenix Inverter 24/250 230V VE.Direct SCHUKO

Lager
På lager Skedsmo
Pris
kr 1 170,00
Varenr.
PIN242510200
EAN
8719076034025
Victron Inverter 24V 250W, Phoenix 24/250 VE.Direct
 

Svært pålitelige - bygd med tanke på fremtiden

Phoenix Inverte er bygd for å vare. De er bygget med sofistikert full-bridge og torodial topologi - som er tilpasset drift av ømfintlig elektronikk. De er beskyttet mot temperaturoverbelastning og kortslutning.

Kraftig framstøt - High Peak-avkastning

Noen elektroniske enheter - særlig de som har elektronisk motor - krever ekstra mye strøm ved oppstart, som er mye kraftigere enn ved normalt strømbruk.  Phoenix invertere er konstruert for å takle høye "peak" belastninger.

Intelligente alarmer, driftsstans og restart

Enheter som trekker mye strøm ved oppstart kan utløse falske alarmer og driftsstans. Phoenix takler dette og driftsstans forekommer kun ved vedvarende overbelastning. På en intelligent måte - vil driftsstans vil være etterfulgt av en rekke restarts - for å eliminere "falske alarmer".

Spar strøm med Eco-modus

I Eco-modus vil vekselretterne stanse når det ikke er strømbehov. Phoenix skur seg automatisk på igjen hvis det er behov da den sjekker strømuttak hvert andre sekund.

Brukerkonfigureringsinstruksjoner

Phoenix har en kommunikasjonsport som gir tilgang til statusinformasjon, alarmer og automatisk brukerkonfigurert lavspennings driftsstans. Etter driftsstans vil det følge en rekke intelligente restart-forsøk. Du har tilgang til brukerinstruksjoner fra din datamaskin eller mobilenhet via VictronConnect - vår kostnadsfrie app.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×