Solcelle på taket

Stadig flere hytteeiere velger å ta i bruk solcelle på taket fremfor å utsette seg for høye strømutgifter. Med rett solcelle-løsning vil du kunne ta i bruk hytten på en mer bærekraftig måte.

Farco AS er spesialister på solcelle og betraktes som spesialister for fritidssegmentet i form av hytte, caravan og båt. På grunn av vår kvalitet benyttes våre produkter av både industri og telebransjen.

Se vår video om Off-grid hytta med bokvalitet som en enebolig her!

Løsninger for deg som ønsker solcelle på taket

Fleksibelt solcellepanel

Solcellepanelene har EFTE overflate som gir maksimal holdbarhet (den gamle glatte filmen gikk i oppløsning etter få år). Selve cellene er produsert av SunPower. Panelet har lav vekt og er fleksibelt. Skal det utsettes for belastning, må du sørge for jamt underlag da det ikke har bæreevne.

Se alle våre fleksible solcellepanel her 👉 https://www.farco.no/solcellepanel/fleksible-panel

Rammepanel

For deg som ønsker solcelle på taket anbefaler vi våre rammepanel i 12, 20 og 24V.

Våre modeller har eksepsjonell ytelse ved lite lys og høy lysfølsomhet over hele solspekteret. I tillegg får du 25-års begrenset garanti på effekt og ytelse. Samt 5-års begrenset garanti på materialer og utførelse.

I vår nettbutikk finner du kun produkter fra anerkjente produsenter med tilsvarende fokus på kvalitet som oss selv.

Se alle våre rammepaneler her 👉 https://www.farco.no/solceller/ramme-panel

Vi har mange fornøyde solcelle-kunder i hele Norge, og sørger for god kundeservice og support i kombinasjon med fremragende kvalitet.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre løsninger for deg som vurderer solcelle på taket!

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.