Support og kjøpshjelp - Slik gjør vi det i 2021

I 2020 fikk vi det til på en måte, og i år er vi litt bedre forberedt på ett annerledes år! Vi tenker selvfølgelig på kundemøter vareutlevering osv...

Har du et prosjekt du ønsker vi skal hjelpe deg med? Vi setter gjerne opp et virtuelt møte med deg via Teams, Skype eller Zoom. Det skal også være mulig å finne relativt god informasjon om de fleste av våre produkter på www.farco.no

Vi holder lager og kontor åpent, men ber om respekt for restriksjoner, så det eneste vi kan gjøre er å levere ut varer. Bestill det du trenger å hente på forhånd.

Vi har økt lager slik at utsendelse av ordre gjerne skjer samme dag.
Vi har godt samarbeid med transportør som leverer i hele Norge i løpet av får dager og Sør-Norge stort sett påfølgende arbeidsdag. 
Vi har en av markedets laveste transport priser.

For de enkle hverdagslige sakene så skal det være relativt enkelt å finne og bestille via www.farco.no
For samtaler om prosjektering av strøm, varme eller andre løsninger, så er vi tilgjengelige på den gode, gamle telefonen.
Vi svarer raskt på e-poster og kan svare på konkrete spørsmål.
Som erstatning for samtalene over bordet her i Kabelgaten eller på en messe, kan vi sette opp en videosamtale i Teams. Dette har vist seg å fungere utmerket, slik vi regner med at mange flere enn oss har erfart.

Så må vi bare beklage at vi ikke er tilgengelige på messer, her i Kabelgaten for kundebesøk, eller kommer rundt på besøk som vi jo så gjerne egentlig ønsker.

Men - ring 2265 5320 eller send gjerne en e-post - om behov så finner vi tid for et Video møte, og om det ikke passer på dagtid finner vi tid en ettermiddag!

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.